Sevimli Arılar Anaokulu
(050) 780-7630
(0__) ___-____

VİZYON

Öğrencilerimizi sadece akademik olarak değil, aynı zamanda sosyal ve duygusal olarak da güçlendirmeyi ve onların küresel vatandaşlar olarak topluma olumlu katkılarda bulunabilecekleri bireyler olarak yetişmelerini ve yaşamları boyunca sürdürülebilir başarıya ulaşmalarını destekleyen bir kurum olmak.

MİSYON

Dezavantajlı bölgelerdeki küçük keşifçilerimizi cesaretlendirerek, onlara eğitimlerindeki maceralarında rehberlik ediyoruz. Onların her birini birer hazine olarak görüyor, içlerindeki potansiyeli açığa çıkarmaları için ilham verici bir ortam sağlıyoruz. Çeşitli öğrenme ortamları ve teknolojik araçlar sağlanarak,. birlikte keşfetmeyi, öğrenmeyi ve büyümeyi kutluyoruz, böylece her çocuğumuzu kendi zirvesine ulaştırabilmeyi umuyoruz.

debnneneneneneneenenne

Normal Öğretim